Bikes for Zimbabwe

Afgelopen maand hebben we 450 fietsen verwerkt voor de organisatie Bikes for Zimbabwe. De gemeente Amsterdam heeft deze fietsen geschonken en TradeFrm Pro heeft de fietsen gereed gemaakt voor verzending in een 40ft zeecontainer.

Bikes for Zim wil Zimbabwe weer een fietsland, en de hoofdstad Harare weer een fietsstad maken zoals het dertig jaar geleden was.

In een 40ft container passen normaal ongeveer 200 fietsen. Met de ‘African way’ werkwijze verwijderen we het voorwiel en de trappers, maken die met tieribs vast aan de frames en stapelen de fietsen 14 hoog op in de container waardoor er meer dan 400 fietsen in passen.

Heeft u ook een project in een derde wereldland dan kunt u via ons bij de gemeente Amsterdam fietsen voor het project aanvragen. Neem dan contact op via info@tradefrm.nl en we sturen u de voorwaarden van de gemeente Amsterdam op.

Wilt u fietsen naar het buitenland exporteren maar wilt u meer vrijheid met keuze en bestemming van de fietsen dan kunt u uiteraard ook bij ons een partij fietsen of opknapfietsen kopen. Afhankelijk van de kwaliteit heeft u al vanaf € 2.500,- ca. 450 opknapfietsen.