I.v.m. de Corona crisis zit een groot deel van ons bedrijf even op slot. Via onze blog houden we je op de hoogte.

 

Een baan zonder sollicitatiegesprek! (Open hiring)

Kom langs en schrijf je in!

Bij ons kun je niet solliciteren met een brief. Jouw CV hebben we niet nodig. We vinden jouw verleden, waar je vandaan komt, wat voor geloof je hebt, hoe oud je bent, hoeveel diploma’s je hebt of niet totaal niet interessant. Het enige dat telt is dat jij wilt werken.

De enige voorwaarde die we stellen is dat jij ons belt of WhatAppt en bij ons langs komt. Dat is voor ons het teken dat je de baan graag wilt. als je belt of WhatsAppt zetten we jouw naam op onze inschrijflijst. Sta je bovenaan de lijst, dan nodigen we je binnen een week uit voor een kennismakingsafspraak. Als er een vacature vrij komt die jij wilt, dan ben jij de eerstvolgende die de baan krijgt.

Wanneer kun je bellen?

Net als WhatsApp kan je altijd bellen met Aschwin op 06 3100 3700. Als hij slaapt neemt hij niet op en als hij je telefoontje net mist belt ie later terug. WhatsApp kan natuurlijk 24/7.

Wat hebben wij te bieden?
–         Diverse algemene werkzaamheden
–         Uren in overleg tussen 0-40 uur
–         Werktijden in overleg tussen 06:00 – 24.00 uur
–         Werkdagen in overleg van maandag t/m zondag

Wat vragen wij van jou?
–         Een gezonde wil om te werken

Als algemeen medewerker ga je aan de slag waar het op dat moment nodig is. Ga je met de fietsen werken dan is het is belangrijk dat je minimaal 20 kilo kunt tillen. Administratief of lichter werk is ook bespreekbaar. Verder is het aantal uren in overleg. Wat ons betreft mag je voor 40 uur aan de slag, maar soms kan het beter zijn om rustig te beginnen en het aantal uren op te bouwen. Zeker als je wat langer niet hebt gewerkt. Het doel is dat we samen met jou toewerken naar een vast dienstverband.

Diverse algemene werkzaamheden zijn bijvoorbeeld schoonmaken van fietsen, laden van fietsen, demonteren of samenstellen fietsen/onderdelen, machinaal spaken en richten van wielen, registreren van fietsen, kwaliteitscontroles, enzovoorts

Opleiding

Wil je aan de slag als fietsenmaker maar heb je nog niet voldoende kennis of ervaring dan bieden wij je intern diverse opleidingen van leerling fietsenmaker tot allround fietstechnicus.

De Klein Groep bv

Wij maken fietsen voor iedereen met iedereen. Wij geloven dat iedereen een talent heeft en wij willen jou helpen om dat talent te ontwikkelen.  Wil jij dat ook?

Bij de De Klein Groep bv horen de volgende bedrijven:

  • De Klein Fietsen BV, in Breda, Lopik en Deventer
  • TradeFrm Professional BV, in Zwanenburg en Nieuwveen